Hjemmelavet is med juleskum – Nanna Pretzmann
DIY: Julekrans af eucalyptus

Hjemmelavet is med juleskum

is med juleskum opskrifthjemmelavet islagkage med juleskum

Bette måsen havde bestilt is til sin 4 års fødselsdag og jeg bestemte egentligt hurtigt, at jeg selv ville lave den. Pludselig kom jeg i tanke om Daim islagkagen, som mine unger elsker. Men de elsker altså også juleskum, ligesom deres mor, så istedet for Daim blev det juleskum, som kom i og så hoppede jeg bunden over. Hjemmelavet is er super simpelt, hvis du følger denne opskrift.

Er du i øvrigt klar over om shots lavet på juleskum smager godt? Jeg overvejer om jeg skal prøve, at lave sådan en omgang til os nemlig!

Opskrift på hjemmelavet is med juleskum

Cirka 6-8 personer

5 pasteuriserede æggeblommer

1/2 liter fløde

1 dl rørsukker

1 pose Cloetta juleskum á 100 gram

1 tsk vaniljesukker

1 håndfuld M&M’s


FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM


Klip eller skær juleskummene i mindre stykker.

Æggeblommer, rørsukker og vaniljesukker piskes hvidt og luftigt. Fløden piskes til flødeskum og vendes i med juleskum, som er klippet eller skåret i mindre stykker. Kom i en springform med bagepapir i bunden. Jeg brugte en med en diameter på 20 cm. Herefter dryssede jeg M&M’s ovenpå.

Kom i fryseren i mindst 4 timer.

Voila – hjemmetlavet islagkage.

is med juleskum

Find også opskrift på // Daim islagkage // Walesstang // Talkage // Toffifee cheesecake // Gulerodskage // Toblerone cheesecake // Kanelsneglekage //

 

2 kommentarer

  • Ditte

    Lækkert 😍 men må sige, at din oreo brownie virkelig er blevet populær herhjemme. Min dreng har også ønsket den imorgen til sin fødselsdag 🇩🇰🍰🎂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Julekrans af eucalyptus