Jeg har grædt, råbt og været urimelig – Nanna Pretzmann
Havtorn marmelade - verden bedste

Jeg har grædt, råbt og været urimelig

Jeg har grædt, råbt, været urimelig og haft pænt ondt af mig selv! Jeg kan ikke helt forklare hvor det kommer fra. Besøget hos fertilitetsklinikken idag gik godt og jeg gror æg, som blev jeg betalt for det! 

Men alligevel er jeg max presset og føler virkelig hele følelsesregisteret. Hele processen er så skide følsom og ganget med alle de ekstra hormoner, som pt bor i min krop, så har vi vist det man kalder en sprængfarlig cocktail gående løs! Om det er tårer eller vrede, som kommer vides i øvrigt aldrig og kan vist ej heller forudsiges, da min sindstemning kan vende på cirka 2 og et halvt sekund.

FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM

Det er cirka 5 1/2 år siden, at vi sidst var i en lang hormonbehandling og jeg havde ærlig talt glemt, hvor påvirket jeg bliver undervejs. Selvom jeg endda tror, at jeg tøjler det hele noget bedre denne gang. Men altså ved menstruation pms’er jeg også altid for vildt. Tilføj ekstra hormoner og du har min sindsstemning disse dage. Der er ikke langt fra et Colgate smil til våde øjne og sårede følelser. Det er så svært, at navigere i, for i situationen føler jeg den virkelig – sådan helt ind i maven. Har Dan taget den sidste mælk føler jeg nærmest, at han pisser på mig og er ligeglad med mine følelser og at jeg er helt mutters alene i en ond, ond verden, hvor alle er uretfærdige og behandler mig så dårligt! Det kan jeg skam snildt bruge et par timer med at græde snot over.

Ej, men det er så tosset og jeg kan jo sagtens se det. Bare ikke lige i situationen. Så for Dans vedkomne så kræver det virkelig listefødder og virkelig mange kys og kram til hans ustabile bedre halvdel i disse dage.

Men til den gode side, så er hormonindtaget snart overstået. Eller det vil sige, at det er slut med nedregulering og ægstimulerende hormon. Så kommer æggeløsningssprøjten og Crionen. Det er heldigvis vand i forhold til. Og forhåbentligt ender det hele snart i en graviditet!

Kryds fingre!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havtorn marmelade - verden bedste