Mit job i Vilnius – Nanna Pretzmann
Vores økonomi som hjemmepassere/hjemmeskolere - hvordan får i råd?

Mit job i Vilnius

Jeg synes egentligt, at jeg i flere omgange har fortalt om mit arbejde i Vilnius, men måske er det blot inde i mit hovedet det er foregået. Det kunne mængden af spørgsmål på Instagram, hver gang at jeg rejser afsted, i hvert fald godt tyde på. Og det overrasker mig nu egentlig ikke. Det ville ikke være første gang, at det skete for mig.

Men tilbage på sporet, så skal det idag handle om mit job. Det, som jeg har hver dag, men altså en gang om måneden gør, at jeg rejser til Vilnius. For at sige det ganske kort, så er jeg Social Media Manager. En lidt længere forklaring på dette er at jeg varetager en række restauranters tilstedeværelse på de social medier, som Instagram, Facebook, Google, Tripadvisor og så videre. Jeg bygger og varetager også restauranternes hjemmesider og kreere nyhedsbreve. Altså hjælper jeg med at brande og varetage ansigtet udadtil. Jeg hjælper også med at planlægge events og alt muligt andet. Det er vanvittigt spændene og totalt tilfældigt, at jeg landende på den hylde.

Det er et fuldtidsjob, men qua at det meste er online giver det mig mulighed for at arbejde hjemmefra en stor del af tiden og her behøver jeg igen ikke arbejde fra 8-16, men kan gøre det, når det passer bedst ind i vores rytme. Hvilket ofte vil sige om aftenen, når børnene sover.

En gang om måneden rejser jeg så afsted fra mandag til fredag og arbejder nærmest i døgndrift. Det fungere ganske godt, da jeg holder den tætte kontakt til restauranterne og stadig har en stor føling med hvad der sker.

Mit arbejde er jeg meget glad for. Faktisk mere end jeg troede muligt. Jeg har nemlig aldrig været typen, som tænkte på at gøre karriere. Som i overhovedet ikke faktisk. Og selvom jeg da stadig ikke har vilde planer om at springe op ad karrierestigen, så kan jeg mærke, at det gør mig både glad og stolt, at gøre noget, som jeg faktisk synes, at jeg er god til. Det er fedt at være med i et team, hvor alle lægger deres hjerter i deres arbejde og virkelig brænder for slutresultatet.

Bagsiden af medaljen er, at det er hårdt, at rejse fra ungerne og det også er hårdt for dem, at jeg er væk. Men de 4 hele dage, som jeg rejser, giver os totalt frie tøjler resten af måneden, så pt vurdere vi altså, at det er langt den bedste løsning for os alle 5.

2 kommentarer

 • Anna

  Er din tillid til din mand bygget op igen? Jeg kan huske for nogle år tilbage at der var tillidsbrud på flere punkter, så undrer mig over hvordan du har fået bygget det op? -da jeg netop står i en situation med tillidsbrud som jeg synes er hamrende svært at bygge op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Anna,

   Altså vi flyttede jo fra hinanden og blev skilt, så selvfølgelig har det taget tid for os begge at finde tilbage til hinanden og det har ikke altid været lige let, for at sige det mildt. Det tager tid, er skide hårdt og kræver virkelig, at “man vil” og ser fremad. Ikke tilbage.
   Vi har været i parterapi og talt, talt og talt. Det med kommunikation og åbne kort er så vigtigt! Idag er vi tættere end nogensinde og jeg stoler 120% på ham.

   KH
   Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores økonomi som hjemmepassere/hjemmeskolere - hvordan får i råd?