I maven gemmer sig en…. – Nanna Pretzmann
Grove gulerodsboller med hytteost

I maven gemmer sig en….

Det med kønnet på baby i maven har været længe, længe ventet herhjemme. For pigerne har det været enormt svært at vente og de har nærmest dagligt spurgt hvornår vi kunne få det at vide. I dag var dagen endelig kommet og vi drog afsted mod (reklame, da vi var inviteret) Aalborg Scanninghus, udelukkende med det formål at se om der gemmer sig en tissemand eller tissekone i maven. Og her må jeg altså lige indskyde, at Agnethe, som har Aalborg Scanningshus er fantastisk sød og god til ungerne. Det er anden gang vi besøger hende og det er en kæmpe oplevelser for ungerne, at få lov at være med. Og skønt for mor og far, at få lov at kigge ind til baby. I det offentlige, her i Aalborg, må børn ikke komme med til scanning, så for os er den private løsning helt perfekt.

Men nu kan jeg ved dårligt trække den længere. I maven gemmer sig…

Jep, du så rigtigt. Blå konfetti betyder en lille baby med tissemand i maven. Det er simpelthen så mærkeligt, skal jeg være helt ærlig og det er jeg jo altid. Jeg havde nemlig nærmest forventet, at det blev en pige. Altså alene af den grund, at det jo er det vi plejer at lave og også det eneste, som vi kender til.

Og selvom det allerede er ved at være nogle timer siden, at vi fik det at vide, så synes jeg stadig at det er en smule surrealistisk. Jeg kan simpelthen slet ikke forestille mig at være drenge mor. Er det mærkeligt?!

Vi glæder os selvfølgelig helt vildt og pigerne glæder sig allerede til at kigge efter et stykke tøj til den lille. Det her graviditetshalløj er altså super skægt, når ungerne er blevet det større og er nysgerrige og forventningsfulde på en helt anden måde end vi tidligere har prøvet.

12 kommentarer

 • Camilla

  Det er på ingen måde mærkeligt. Jeg har kun en pige i forvejen, og syntes det var så mærkeligt at vide det var en dreng, som voksede i maven. Faktisk følte jeg mig enormt skuffet og snydt. Når det så er sagt, så kan jeg i dag ikke forestille mig, at det var andre end vores lillebror skulle have haft ❤.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og alle følelser er jo helt okay.. Jeg tygger stadig på, at den er en dreng. Jeg kan simplethen ikke forestille mig, at være mor til en dreng 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er slet ikke mærkeligt. Da jeg var gravid med min datter, havde vi i forvejen en dreng på syv år. Jeg havde været drengemor i syv år, og jeg havde meget svært ved at forestille mig at være mor til en pige. Nu er pigeverdenen jo ikke helt ukendt, når man selv har været en pige. Men det med at være drengemor lå lige til højrebenet for mig. Men jeg elsker selvfølgelig begge dele. Det er så sjovt at få lov at prøve begge dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg havde det ligesådan. Efter 3 piger var jeg så sikker på nr 4 også var en pige. Til kønsscanning/md scanning afslørede jordemoderen at jeg skulle ha en dreng. Jeg troede ikke det var muligt og blev helt skræmt. Hvad skulle jeg dog stille op med en dreng 😂 jeg måtte ha en 3 d scanning. Jeg behøvede slet ikke at se tissemanden. Jeg kunne se det på hans ansigt 😍 nu er mine unger 28,24,9 og 8 år

  Glæd dig. Der er altså noget om det med mor og hendes søn. Præcist som en far og hans døtre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med en babydreng for jer alle i familien 🙂
  Det skal blive så hyggeligt for jer at få tis i hovedet, når I skifter ham osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor spændende – og sikke et dejligt billede😻🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke til jer alle. Hvor skønt. Jeg var selv pige-mor da vi fandt ud af at babybulen var en dreng. Og jeg tænkte ligesom dig, hvordan er man drengemor. Kan jeg overhovedet det. Men jeg lover dig, at det kan man altså bare. Han fylder 3 om lidt 💚 Tak for dit univers

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove gulerodsboller med hytteost