BR legetøj og en konkurrence

Indlægget er sponsoreret SAM_2405

SAM_2403 SAM_2391 I sidste uge modtog vi en stor kasse legetøj fra BR. Bette måsen har nemlig fået tjansen af at være tester af noget af deres legetøj og det var da nu ikke det værste og blive sat til. Legetøjet, som vi tester, sælges kun i BR og består af både badelegetøj, trælegetøj, legetøj 0-1 år og legetøj 1-3 år. Det vil sige der burde være lidt for de flestes smag. Jeg har især set mig lun på træ legetøjet, men ved også af erfaring at børnene ikke altid er enige med mig og ofte vælge plastik legetøj i strålende farver i stedet. Men bevares - det er jo også dem, som skal lege med det, trods alt :P Egentlig åbnede jeg blot tre ting (trækvogn, Noah Ark og en skør høne æggebane - Find det her HER)  og satte det på gulvet. Hun valgte trækvognen med klodser i til en start. De er uden tvivl et stort hit. Det er de nu også ved de store på knap fire, som siden har hevet dem frem mange gange. De stabler, ligesom lillesøster, på livet løs og endnu højere. Og så har de også fanget interesse for de bogstaver og tal, som står der på. På den måde strækker brugen af legetøjet sig også over en del år og med vidt forskellige udfald. Bette måsen bliver udfordret på hendes motorik, imens de store også har mulighed for at lærer tal og bogstaver. Men, men den farvestrålende æggelæggende høne, fyldt med lyd, blev nu ikke overset længe. Og da hun først fandt ud af at stoppe æg i og at der kommer lyd, når ægget løber nedad, så var hun altså solgt til stanglakrids. Det har de store i øvrigt også været. Vi har jo lige været på gårdbesøg og lærer lidt om køer og nu er nysgerrigheden på hvor æg kommer fra også stillet ;) Hønen her er designet til at stimulere øje-hånd kordination og stimulere den logiske tankegang.  

Konkurrence i bunden af indlægget

SAM_2379 SAM_2376 Hos BR, som i øvrigt har arbejde med børn igennem 50 år, ved de hvor vigtigt børns leg er og at den er grundlaget for indlæring og forståelse for verden og dem selv. Det er noget min indre (næsten færdiguddannede) pædagog sætter pris på. For leg er nemlig så vigtig. Børn er naturligt nysgerrige og at stimulere den nysgerrighed og hjælpe med at skabe rammerne for god leg er bare så vigtigt for deres udvikling. Så hvis legetøj, lavet med omtanke, kan hjælpe i den retning, så er det jo et win/win. Jeg ved ikke om i allerede ved det, men ellers er her et lille tip. BR har på udvalgt legetøj (der er markat på) HAPPY guarantee. Det vil sige at du inden for 14 dage kan få dine penge tilbage (husk bon), hvis i ikke er tilfredse med produktet eller barnet ikke vil lege med det. Dette gælder altså selvom produktet har været brugt. Og nu til konkurrencen. Jeg har fået frit valg på hvilket legetøj jeg ville udlodde og jeg har været vildt med i tvivl om hvilket jeg skulle vælge. Men det bliver altså trækvognen med klodserne. Det er klodserne, som bliver brugt vældigt meget herhjemme og jeg tænker børn i en meget spredt aldergruppe vil få glæde af det.

BR-trækvogn-med-klodser-118224-1150210

Det er nemt at deltage - du skriver bare en kommentar nedenfor om hvem der skal have præmien, hvis du vinder :)   Jeg trækker en heldig vinder d. 11/5 og deler vinderen her på bloggen, så husk at hold øje:)   Psst.. Jeg kan se at mange af BRs egne produkter er på bud. I skal blot ind på siden HER. Tryk på kategori og øverst står der "kun i BR" og en oversigt over diverse legetøj :)