One pot pasta - super let aftensmad

SAM_2670 SAM_2669 SAM_2683 Det her må ultimativt være en af en letteste og hurtigste typer aftensmad man kan lave og stadig få et ordentlig måltid ud af det. Alle ingredienser skal nemlig blot i gryden på en gang og herefter koges. Det er let at bytte ud i opskriften alt efter hvad køleskabet byder på og smagsløgene hungre efter. Og så er opvasken efterfølgende altså lige til at overskue :P Vi har næsten altid hjemmelavet hvidløgsflutes i fryseren og de gør sig rigtig godt til denne ret. Desuden er et drys parmesan på toppen heller ikke ad vejen.

Opskrift på one pot pasta

Til cirka 5 personer (2 voksne - 3 børn)   500 gram spaghetti 1 løg i tern 4 fed hvidløg i tern 1 håndfuld basilikum 1 dåse hakket tomat 1 bakke champignion (ca 200 gram) 2 spsk olie 1 terning grønsagsbouillon Salt & Peber 12 dl vand   Alle ingredienser kommes i en gryde under låg. Når retten koger tages låget af og det får lov at koge i yderligere 10 minutter. Bum, så er der mad.