Tip til gode serier og vind 3 x abonnementer til Netflix

image Det er lidt tid siden jeg sidste delte mine favoritserier på Netflix i en lille guide. Siden da har vi kastet os over nye serier og der imellem var altså også guld :) Vi bruger jo online tjenester så meget efterhånden, at vi har opsagt vores tv pakke. Det giver bedre mening for os, at kunne se det vi vil, når vi vil og så spare vi samtidig penge på det. Nå, men tilbage til det med favorit serier, så har jeg idag to styks jeg gerne vil dele med jer. Først The Fall. En super spændene serie om en seriemoder og den intense jagt på ham. Seriemorderen er altså ikke grim vil jeg lige hilse og sige. Hvilket godt kan være ret forvirrende, da han jo ikke ligefrem er Guds bedste barn og har en ret perverteret opfattelse af kvindekønnet. Han jages af politibetjentene Scully fra X-files. I serien hedder hun dog ikke lige Scully :P Hendes borgerlige navn er Gillian Anderson.

Serie nr to er Outlander, som er helt fantastisk. Jeg faldt pladask fra start og drømmer nu om en tur til Skotland, hvor serien er optaget. Jeg er drøn misundelig på Miss Jeanett som allerede har booket rejsen pga serien.

Kort fortalt handler serien om Claire, som er sygeplejerske under 2 verdenskrig. Hun er gift med Frank og lykkelig med ham. En dag bliver hun sendt tilbage i tiden (ja det lyder plat, men nej det er det overhovedet ikke). Her møder hun skotten Jamie Fraser, som hun gifter sig med. Og her vil jeg lige tilføje, at jeg ikke snede mænd i kilt kunne være pæne, but Jamie changed that :P Nu venter jeg bare på sæson 2 kommer..

Som overskriften antyder, så har jeg altså også en lille konkurrence i bagærmet. Hele 3 af jer kan nemlig vinde et gavekort på 500,- til Netflix. Det svare til mere end et halvt års abonnement til hver af jer :D

For at deltage skal du blot skrive en kommentar nedenfor. Har i et godt serie tip, så kunne i jo passende dele det.

Jeg trækker 3 tilfældige vindere d 21 maj :)