3 slags brændte mandler i mikroovnen

Brændte mandler mikroovn Den anden dag fik jeg simpelthen sådan lyst til brændte mandler. Den julestemning bliver ved med at snige sig ind på mig, så i år skal den altså ha' gas. Men først i december. Så indtil vi rammer julemåneden fornøjer jeg mig lidt med et lager af forskellige brændte mandler. Jeg har tidligere delt et par forskellige opskrifter på brændte mandler i mikroovnen. Det tager under 5 minutter at lave dem og det er altså meget, meget let. Her får i mine tre favorit opskrifter. De to af dem har jeg egentlig tidligere delt, men en gang mere skader vel ikke :P OBS – vær forsigtigt, når du laver de brændte mandler. Sukkeret bliver hammer varmt. Og husk at bruge en skål beregnet til de høje temperature :)

Opskrift på brændte mandler med Bailey's

2oo gram mandler 4 spsk rørsukker 3 spsk Bailey's 1/2 tsk kanel   1. Kom alle ingredienserne i en skål, som kan tåle høje temperaturer og har høj kant, da det bobler godt op. Miks det hele godt sammen. 2. Sæt i mikroovnen og giv 2 minutter på fuld styrke. 3. Tag forsigtigt skålen ud, rør godt rundt og giv yderligere 2 minutter i mikroovnen. 4. Tag Forsigtigt skålen ud (det er meget varmt) og fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir, så det ikke bliver en stor klump og lad mandlerne køle ned.  

>> Følg også med på Instagram <<

Opskrift på brændte mandler med lakrids

200 gram mandler 2-3 tsk lakridspulver (efter smag) 3 spsk vand 4 spsk rørsukker 1. Kom alle ingredienserne i en skål, som kan tåle høje temperaturer og har høj kant, da det bobler godt op. Miks det hele godt sammen. 2. Sæt i mikroovnen og giv 2 minutter på fuld styrke. 3. Tag forsigtigt skålen ud, rør godt rundt og giv yderligere 2 minutter i mikroovnen. 4. Tag Forsigtigt skålen ud (det er meget varmt) og fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir, så det ikke bliver en stor klump og lad mandlerne køle ned.  

Opskrift på brændte mandler

200 gram mandler 1 tsk kanel 1 tsk vaniljesukker 4 spsk rørsukker 3 spsk vand   1. Kom alle ingredienserne i en skål, som kan tåle høje temperaturer og har høj kant, da det bobler godt op. Miks det hele godt sammen. 2. Sæt i mikroovnen og giv 2 minutter på fuld styrke. 3. Tag forsigtigt skålen ud, rør godt rundt og giv yderligere 2 minutter i mikroovnen. 4. Tag Forsigtigt skålen ud (det er meget varmt) og fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir, så det ikke bliver en stor klump og lad mandlerne køle ned.

>> Følg også med på Instagram <<

brændte-mandler-i-mikroovnen

>> Husk at deltag i konkurrencen om et års abonnement på MinBio <<

  Find også opskrift på // Nissepis // Jule cheesecake // Berlinere // Flødebolle brownie // Birkes// Norske klejner // Ris a la mande cheesecake // Krydret julebrød // Nissepis // Spinatboller // Valnødde boller // Toffifee cheesecake //