Letteste dessert: Is, brownie med peanuts, flødeboller og frugt

Indeholder affliate links (reklame)

img_2868 img_2867 Vores nytårsdessert var noget nær det letteste jeg nogensinde har lavet. Og noget af det mest populære hos ungerne. Min brownie opskrift falder altid i god jord. Det er sådan en kage de fleste kan lide og så er den utrolig let at lave. Denne gang har jeg blot udskiftet valnødder med peanuts. Det blev heller ikke tosset må jeg sige. Hvis i ikke har prøvet brownie opskriften med Oreos i, må jeg lige anbefale den. Kagen serverede vi med vaniljeis, jordbær, blåbær, flødeboller og karamelsauce ad libitum. Så let og dog så lækkert.

Opskrift på brownie med peanuts

250 gram smør 150 gram chokolade 4 æg 3 dl sukker 2 1/2 dl mel 3 spsk kakao 150 gram peanuts   Smelt chokolade og smør sammen i en gryde. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt skiftevis mel, kakao og smør/chokolade og rør dejen godt sammen. Tilsæt peanuts. Kom dejen i en springform med en diameter på 20cm (med bagepapir i bunden) eller et ildfastfad. Bages ved 175 grader i cirka 40 minutter. Bager du i en springform med bredere diamanter end 20cm, så reduceres bagetiden. Lad køle i springformen.   Find også opskrift på // Oreo brownie med Oreo frosting // P-tærte kage // Pandekagelagkage // Spinatboller // Yoghurt boller // Hjemmebagte grove birkes //