Nyt til nyt tøjskab må være et must.. – Nanna Pretzmann
Økologisk madras til junior seng

Nyt til nyt tøjskab må være et must..

DSC04455

// Hund: min fars // Kjole: gammel fra H&M// Jakke: EDC // Sko: Adidas //

Måske hr mand ikke er enig. Han læser sikkert med og indenfor et par timer garantere jeg næsten, at han spørger hvad jeg nu har købt. Men ingenting indtil videre faktisk. Jeg har haft følehornene uden på instagram efter gode jeans mærker til mor-mavsen. De lav-taljede har jeg forlængst vinket adios til. Men efter at have ryddet ud med hård hånd, så har jo nærmest intet tilbage. Nuvel, nu var det godtnok mest tøj jeg ikke kunne passe, som røg i sorte sække, så “mangler” er nok en overdrivelse, men det ændre jo ikke på at der så er plads til mere. Men måske har i alletiders tips derude? Del gerne 🙂

Sommeren igennem har jeg nærmest kun været i kjoler og især denne Ganni kjole nedenfor er jeg blevet spurgt til et mange gange. Jeg har netop set den til lidt over en femhundred mand på Asos og det er saftsuseme billigt. Jeg synes ellers jeg gjorde et kup, da jeg købte den. Hvis i har tip til smukke kjoler, som jeg må se, så link endelig nedenfor.. Jeg vil elske lidt inspiration.

image

Har i forresten set den her Nanna trøje fra Minus? Jeg synes den er så fin. Sort og sexet på den helt underspillede måde. Og så er mit navn jo på en eller anden måde allerede skrevet på den 😛

image

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk madras til junior seng