Når ens barn hele tiden kommer galt af sted – Nanna Pretzmann
Fertilitetsbehandling - vores historie #1

Når ens barn hele tiden kommer galt af sted

image

Her har barnet selv fundet hendes søstres badering, kommer den i vand og skal til at kravle i. Initiativ har hun nok af, sans for farer not so much. 

 

Bevares lad mig starte med at sige, at det selvfølgelig ikke er på den alvorlige måde, altså måske så bortset fra i julen hvor en af hendes stunts betød et øre med en flænge, som skulle syes. Det kan i læse mere om HER. Men ellers er der nu kun tale om skrammer, buler og blå mærker. Det synes moderen i øvrigt også er rigeligt. Pt er hun nemlig indehaver af et par buler på baghovedet, et par lilla buler i panden, et mærke under og over øjet og en ridse ved næsen. Det lyder af lidt meget, ikke?

Vores bette mås er så fuld af gå på mod, energi og frygtløshed at hun bare kaster sig ud i alt og da også gerne både forcere og kravler op på alt. I foregået lykkedes det hende at falde af en stol, sofaen og på hovedet i poolen. Her skulle man måske tro at barnet ville være lidt mere forsigtigt efterfølgende. Men nej, efter lidt trøst og et kram kaster hun sig frygtesløst ud i næste projekt. Som en indskudt bemærkning må jeg hellere tilføje, at det jo altså er under opsyn det sker. Jeg tør slet ikke tænke på hvad barnet kunne rode sig ud i uden mandsopdækning.

Jeg mindes slet ikke hendes søstre, som så udfarende og eventyrlystne som hende. Bevares den ene var måske lidt alligevel. Men bette måsen er på mange måder meget anderledes. F.eks. er hun også en charmebøf uden lige og kan sagtens finde på at hoppe i armene på fremmede. Det ville aldrig være sket med hendes søstre, som var noget mere reserveret og hellere gemte sig bag vores ben eller for de uheldige, som hilste på, stak i et hyl.

Hvordan er jeres børn?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fertilitetsbehandling - vores historie #1