Hjemmelavede nuggets ala McD

McDonnald-nuggets-hjemmelavede

nuggets-hjemmelavede nuggets

Mine unger er tossede med nuggets og jeg skal da hellere ikke ligge fingre imellem – jeg er også fan. Så derfor var det også nuggets og hjemmelavede pomfritter at menuen stod på den anden aften. Til stor glæde for alle. De hjemmelavede nuggets er nemlig tusind gange bedre end købe varianterne, ligesom det oftest er tilfældet 😛

Husk endelig den hjemmelavede ketchup – den smager fantastisk.

Opskrift på hjemmelavede nuggets ala McD

12 halvstore nuggets

  • 3 kyllingebryster
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk oregano
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/4 tsk peber
  • 2 æg
  • 2,5 dl rasp
  • 2,5 dl hvedemel
  • 2-3 dl olie til stegning (jeg brugte solsikkeolie)

 

Start med at skære kyllingebrysterne i mindre stykker og hak dem herefter i minihakkeren. Bland krydderier i og miks det godt.

Rul nu “farsen” til kugler og stil dem til side.

Varm olien op. Olie skal være et par cm høj i gryden.

Imens olien bliver varm, så pisker du æg i en skål, hælder mel i en anden og rasp i en tredje.

Tag en kugle, rul i mel, dyp i æg og herefter i rasp. I æg og rasp igen. Tryk kuglen flad, så den får nugget form.

Test om olien er varm nok ved at drysse en smule mel i. Er olien varm, så bruser den med det samme.

Steg nuggets i olien i cirka 3-4 minutter på hver side til de er gylden brune.

Vi servede med hjemmelavede pomfritter. De er hurtige og lette at lave. Skær blot kartofler i pomfrit venlige stykker. Vend i en smule olie og salt. Kom i ovnen ved 180 grader i cirka 50 minutter. Voila lækre og velsmagende pomfritter uden en masse olie. Jeg beholder gerne skrællen på dem.

 

Find også opskrift på // One pot pasta – aftensmad på 10 minutter // One pot lasagne // One pot pasta med kødsauce // Spinatboller // Rødbedeboller // Pizzadej med spinat // Spaghetti og kødboller ala Lady og Vagabonden // Hvidløgs flutes // Hjemmelavede cheese dippers //

 

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?