Selvom det er søndag og der hermed plejer, at være spiselige ting på bloggen, så er det idag en anden retning. Jeg deler nemlig opskriften på min mors hjemmelavede ingefærshot. Måske har i set mig kyle shotsene ned i svælgen på Instagram?
Den indeholder sunde ingredienser, er antiinflamatorisk og så smager den ikke specielt godt. Jeg drikker et shot hver morgen, når jeg husker at få den lavet. Men husk jeg er hverken kostvejleder eller sundhedsguru, så vær skeptisk og lyt til hvad du selv synes.
Det er i øvrigt vigtigt at lade væsken køle inden citronsaft tilsættes. Det er noget med at de sunde ting i saften ellers forsvinder, har jeg ladet mig fortælle.
Opskrift på mors ingefærshot
50 gram skrællet og fintskåret øko ingefær
50 gram skrællet og fintskåret øko gurkemejerod (husk handsker – det smitter virkelig af. Taler af bitter erfaring)
4-5 store fed hvidløg (knust)
5 dl vand
Saft fra 2 øko citroner
Evt to små spsk honning (kan undlades)
Fremgangsmåde:
Ingredienser, undtagen citronsaft og honning koges i cirka 20 minutter. Lad det køle inden citronsaft og honning kommes i. Rør godt rundt.
Si og kom på skoldet flaske.
Voila hjemmelavet ingefærshot.
Find også opskrift på // Spinatboller // Squashboller // Gulerodsboller // Grove Spinatboller med hytteost // Rødbedeboller //