Ro i maven – Nanna Pretzmann
Sundere romkugler af sorte bønner

Ro i maven

Vi er desværre ved at være ved vejs ende i mit samarbejde med G4S. For mig ændrer det ikke det helt store – vi fortsætter selvfølgelig med vores SMARTalarm abonnement. Vi er stadigvæk super tilfredse. Ja faktisk har det hele bare spillet i de 7 måneder vi efterhånden har haft alarmen. En enkelt alarm og et besøg af vagten er det blevet til. Det viste sig dog at være totalt selvforskyldt, da vi havde glemt at låse terrassedøren, så den fløj op. Men jeg må sige, at det var fantastisk, at der kom en vagt og gik en runde både indendørs og udendørs, da vi selv var langt væk. Han låste pænt døren og lagde en seddel til os. Besøget af vagten er i øvrigt inkluderet i vores SMARTalarm abonnement og koster ikke ekstra. Det synes jeg er en kæmpe bonus. Vi har nemlig tidligere haft en alarm, hvor hvert besøg kostede og da vi ovenikøbet var så heldige, at vores hunde satte alarmen i gang tre gange på en nat, hvor vi ikke var hjemme, blev det sgu et ret bekostelig bekendtskab! Tjekket indendørs kan foresten lade sig gøre, fordi vi også via vores abonnementet har en nøgleboks.

Den tryghedsfølelse, som alarmen giver mig, er hver en øre værd. Som tidligere nævnt er det nemlig ikke det materielle, som ligger til grund for at vi ønsker at have en alarm. Faktisk langt fra. Det er behovet for at føle sig tryg i eget hjem. Altså er det nærmere vores følelse af tryghed, som vi har lyst til at værne om. Og så er jeg pænt mørkeræd og det er ikke en specielt god kombination med at bo langt ude på landet. Der er det guld værd at kunne koble en alarm til, når mørket sænker sig. Igen, så giver det mig en følelse af tryghed og ro i maven.

Apropos det her med alarmer, så kom jeg, den anden dag, i tanke om at det ku’ være skide skægt at høre jeres sjove og skøre alarm historier. Bare lige for at runde mit samarbejde med G4S af med et smil på læben. Så jeg efterspurgte dem på Instagram og heldigvis havde i lyst til at dele med mig. Jeg har udvalgt to, som i kan læse lige herunder. Jeg selv var ved at tisse i bukserne af grin, da jeg læste dem.

Forresten, hvis du er på udkig efter en alarm, så vil jeg anbefale dig at starte med et gratis sikkerhedstjek af en G4S konsulent. Her gennemgår i sammen jeres hjem og finder den bedste løsning til jer, som opfylder jeres ønsker og behov. Det er selvfølgelig også helt ok at takke nej efter besøget, hvis i ikke føler, at det er den rigtige løsning for jer.

Men skulle du hoppe på et SMARTalarm system, så tag og brug partnerkoden Nanna50. Den giver nemlig gratis oprettelse og 10% på det månedlige abonnement. Koden gælder på small/medium alarmpakker og kun til d. 31/10 2020, så vent endelig ikke for længe med at slå til.

Beregn pris på en G4S SMARTalarm

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere romkugler af sorte bønner