Sprøde fritter med parmesan så latterligt gode og altså også ganske lette at lave. De passer jo stort set sig selv i ovnen.
Sprøde fritter med parmesan
Og har du ikke prøvet at lave dine egne sprøde fritter med parmesan, så er du altså gået glip af noget. De smager simpelthen intet mindre end fantastisk. Hvis du ikke er til ost, så undlader du blot parmesan og døjes med verdens bedste sprøde fritter. Krydr eventuelt med dine favorit krydderier. Jeg holder selv af at bruge hvidløgs- eller ramsløgssalt. Det giver en dejlig smag til fritterene.
Hjemmelavede pommes fritter er altså en helt anden oplevelse end de købte. Mæthedsfornemmelse efterfølgende er ej heller at sammenligne.
I min opskrift finder du også et godt lille trick til at hjælpe med at trække stivelsen ud af kartoflerne. Det er det som hjælper sprødheden på vej.
Er du på udkig efter andre opskrifter på aftensmad, så finder du en hel del af dem her på siden. F.eks. har jeg efterhånden delt en helt del one pots, som f.eks. one pot frisk pasta asparges og one pot cremet tomatpasta. Du finder også opskrift på pesto pasta med burrata, som nok er jordens hurtigste aftensmad, men det bliver den altså ikke ringere af. Jeg kan også anbefale dig at prøve pasta med avokadocreme og rejer, ligesom pasta med kantareller og fløde altså heller ikke er at kimse ad.
Hvis du er på udkig efter en god morgenmad, så kan jeg anbefale dig at hoppe forbi min opskrift på skagenslapper eller sesamstykker. De er begge koldhævede og æltefri og dermed lige til at smække i ovnen søndag morgen. Det er lidt af et hit herhjemme! Hvis du er mere til håndværkere, så finder du også den opskrift i blandt alt det hjemmebagte brød.
Som tilbehør til aftensmaden kan jeg anbefale at prøve skinkeknuder eller verdens bedste hvidløgsflutes samt hjemmelavet broccolisalat.