Rocky road med Dumle

Rocky road med Dumle

Rocky road er formentligt noget af det letteste at lave. Og tilsætter man også Dumle er det en bid tæt på himmerig. Eller en lille mundorgasme bliver det i  hvert fald til 😛

Herhjemme er rocky road et kæmpe hit. Det forsvinder nærmest hurtigere end de laves. Og så passer de jo perfekt som en julesnack, her i anledningen af december og julen lige om hjørnet. Ikke at det holder mig tilbage, for at spise det året rundt. En god undskyldning kan man vel altid finde.

I sidse weekend var ungerne en tur hjemme hos farmor og farfar. De er efterhånden blevet så store, at de selv efterspørger overnatning – uden os. Det er altså lidt mærkeligt. Tiden går bare så stærkt og de bliver så hurtigt store. Jeg minder mig selv om hele tiden, at jeg skal nyde tiden nu og her. Den kommer jo aldrig igen.

Imens, ungerne blev forkælet hos farmor, lavede vi absolut intet. Vi smed os på sofaen, bestilte take-away og så Netflix. Det kan nu også noget, engang imellem. At få lov at sove længe og have lidt voksen tid. Selvom jeg allerede glædede mig til at hente dem igen, en halv time efter vi var kørt. Sådan er det altid.

Men i denne weekend har vi altså ungerne for os selv og vi skal blandt andet lave julesnacks. Inklusiv rocky road, som vist allerede er væk igen 😉

Opskrift på hjemmelavet rocky road med Dumle

300 gram mørk chokolade
120 gram Dumle
100 gram mini skumfiduser (eller juleskum)
100 gram saltede peanuts

 

Smelt chokolade over vandbad. Miks peanuts og mini skumfiduserne. Hak Dumle i mindre stykker og kom i skålen med peanuts og skumfiduser. Kom den smeltede chokolade over og miks godt, så alt bliver dækket af chokolade. Kom i et fad – med bagepapir i bunden.


FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM


Rocky road med Dumle

Sæt på køl til chokoladen er helt størknet og skær herefter ud i små firkanter. Opbevares i lufttæt beholder.
Voila den lækreste julesnack.

Rocky road med Dumle Rocky road med Dumle

Find også opskrift på // Verdens bedste chokoladekage  // Norske klejner // Vaniljekranse // pebernødder // brunkager // 3 slags brændte mandler på 5 minutter // Ris a la mande cheesecake // Jule cheesecake // Sandwichbrød til julens rester // P-tærte kage// Flødebolle brownie //

Follow:
Share:

8 Comments

  1. Tina KH
    8. december 2017 / 11:28 am

    Glædelig 8.december:-)
    De frister, og dem vil jeg prøve at lave før jul.
    Tak:-) og en god weekend.

  2. 9. december 2017 / 7:16 am

    Uuuh yeahhhh! Tror nok jeg fik et punkt på weekendens To-do’ liste, der rykkede helt up front😂 ser vanvittig lækreste ud 😍

  3. Sabrina Schilling
    9. december 2017 / 5:03 pm

    Super lækre – de er netop afprøvet herhjemme 👌🏻😊 Ved du hvor længe de kan holde sig? Hvis de ikk bliver spist for hurtig 🙈

    • 12. december 2017 / 7:34 am

      De bliver altid spist hurtigt herhjemme. Tænker egentlig de kan holde sig rigtigt længe, men har jo ikke testet den påstand

  4. Rikke Feldt
    10. december 2017 / 9:05 am

    Hvor længe kan de holde sig? Hvis de altså ikke bliver spist med det samme 😱 Skal de opbevares i køleskab?

    • 12. december 2017 / 7:36 am

      De bliver altid spist indenfor en dag emner to her 😂 Tænker dog, at jeg tror de kan holde sig rimeligt længe. Jeg har dem i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet 🙂

Leave a Reply


Looking for Something?