Ingen fødselsdag uden en kage. Min mand er ikke den store kage spiser, men tilgengæld kan man god li’ Bounty bar og nu det er hans fødselsdagsfest, så lavede jeg en Bounty cheesecake. Denne Bounty cheesecake er uden husblas, så derfor er den så let og hurtig at lave, at man skulle tror det er løgn. Det er det ikk’ 😛 Jeg lavede kage dagen før festen og det gik fint an.
Opskrift på Bounty cheesecake
8-10 personer
300 gram digestive kiks
150 gram smør
500 gram Philidelphia smøreost
6 tsk flormelis
120 gram kokosmel
2 tsk vaniljearoma
1/2 l piskefløde
6 tsk rørsukker
150 gram chokolade
Pynt: guldstjerner (købt HER)
Kiksene skal smuldres. Jeg brugte min minihakker. Herefter smeltes smørret og mikses sammen med de knuste kiks. Herefter kan du bruge en springform eller f.eks. en bagering på et kagefad som mig. Jeg brugte en diamanter på 22 cm, men vil du have kage lidt højere, så brug 20 cm.
Pres kikseblandingen sammen og kom i bunden af bagering/springform. Sæt i køleskabet.
Smørost, flormelis og kokos piskes nu sammen med en håndmixer til det er en blød og jævn blanding.
Pisk fløden og sukker til piskeskum. Vend det forsigtigt i flødeosten.
Smelt chokoladen over vandbad. Kom lidt chokolade ud over kikse bunden og kom herefter skiftevis lidt chokolade og osteblanding på bunden. Husk at gemme lidt chokolade til pynt på toppen.
Jeg pyntede også med guldstjerner inden servering.
Find også opskrift på // Spinat boller // Toffifee cheesecake // Skildpadde cheesecake // P-tærte kage // Kage som flag // Oreo brownie med Oreo frosting // Rødbede boller //
Årh, det ser godt nok lækkert ud! Elsker bounty – så det bliver vist et must-try!
Verdens bedste kage. Smager rigtig rigtig godt.. Hurtig at lave og lige så hurtig var den spist :D…
Forfatter
Præcis, så let og lækker 🙂
Hvornår skal vanilje aromaen i ?
Forfatter
Sammen med smørosten 🙂
Hvor lang tid skal den være på køl før den kan serveres?
Forfatter
Bare et par timer, men den kan sagtens laves dagen før 😀
Undskyld. Jeg er altså helt ny i bageverden. Men hvordan sikrer man sig lige at den ikke sidder fast med siderne af springformen? 😁
Forfatter
Jeg kører blot en kniv rundt i kanten. Men du kan også bruge folie:)
Og hvad er en piskeskum egentlig? 😂😅
Forfatter
😂😂
Ved du om den kan fryses? Jeg glæder mig til at smage den.
Forfatter
Jeg har ikke prøvet, så ved det faktisk ikke 🙂 Håber den smager 🙂
Hejsa :). Jeg ville høre om man kan undvære vanilje aromaen? 🙂
Forfatter
Du kan evt bruge vaniljesukker istedet ☺️
Hej den lyder vildt lækker og må prøves 🙂 jeg skal bare lige være sikker på om jeg forstår rigtig ‘:-) men altså først kigsebund så sjokolade så ostecrem så sjokolade og så ostecrem og så sjokolade altså sådan lidt i lag 🙂 undskyld vis det et dumt spørgsmål men ville lige være sikker 😉
Forfatter
Der er ingen dumme spørgsmål og du har helt ret. Det skal være lag på lag på lag 🙂
Bruger du mørk chokolade😊
Forfatter
Hej Aysun 🙂
Ja det gør jeg 🙂
KH
Nanna
Kan man bruge almindelig hvidt sukker i stedet for rørsukker
Forfatter
Ja da 🙂