Indeholder reklamelinks
Pavlova er en af de lettest og hurtigste desserter at bikse sammen. Og så kan opskriften varieres med lige de bær eller frugter, som du synes bedst om. Perfekt til den årstid vi går i møde og måske endda desserten til årets påskefrokost?!
Opskrift på Pavlova med sommerbær
Cirka 8 personer
Bund:
6 æggehvider
2 tsk eddike
3 1/2 dl rørsukker
1/4 tsk salt
Fyld:
1/2 liter fløde
1 tsk vaniljesukker
Skal fra en øko lime (smag til – jeg bruger cirka 1/2 lime)
Pynt:
Cirka 500 gram bær (rengjorte og jordbær halveret)
Step 1: Lav bund
Pisk æggehviderne (og salt) stive med en håndmikser. Du skal kunne vende skålen på hovedet, så er hviderne stive nok. Tilsæt eddike og pisk igennem. Tilsæt lidt efter lidt rørsukker, imens du pisker.
Jeg laver en cirkel på rundt om en skål/springform på et stykke bagepapir (diameter cirka 24 cm). På den måde har man lidt at gå efter, når æggehviderne lægges på bagepapiret på bagepladen og bunden bliver flot rund.
Bages ved 140 grader varmluft i cirka en time. Til sprød udenpå, men stadig lidt klistret indeni.
Lad afkøle.
Step 2: creme til kagen
Pisk fløden til flødeskum og vend vaniljesukker samt limeskal i. Smag til.
Step 3:
Saml kagen. Kom flødeskum på bunden og pynt Pavlova med sommerens bær. Jeg valgte en blanding af jordbær, hindbær og blåbær.
Server 😉
Find mig også på Facebook og Instagram
Find også opskrift på // Hindbær drøm // Rabarbersaft // Toffifee cheesecake // Daim islagkage // Boller med gulerod // Boller med rødbede // Boller med spinat //