Fredagskagen på en søndag – men i torsdags delte jeg Kajboller, iøvrigt en alletiders ide til børnefødselsdag, så kagen blev flyttet til i dag i stedet 😉
Det her er nok en af de hurtigste kager at smække sammen, i hvert fald hvis man snyder og køber lagkagebundene 😉 Egentlig er jeg slet, slet ikke til lagkage. Ikke de traditionelle i hvert fald. Alt den flødeskum giver mig simpelthen kvalme. Men denne her er frisk i smagen p.g.a. hindbærrene i flødeskummet og altså derfor slet ikke så tung.
Jeg ville egentlig have pyntet flødebollelagkagen med friske bær, men Rema havde overhovedet ingen, da jeg handlede ind, så i stedet blev det til revet chokolade og spiselige blomster fra haven.
Opskrift på flødebollelagkage med hindbærskum
8-10 personer
3 lagkagebunde (halver og brug opskriften på drømmekagebunde HER, men undlad pastafarve)
25o gram frosne hindbær
1/2 liter fløde
1 tsk vaniljesukker
1 spsk flormelis
12 flødeboller
Pynt:
Revet chokolade
Eventuelt bær
Giv hindbærrene et kort opkog lad dem herefter køle af. Pisk fløden til let skum, tilsæt vaniljesukker, flormelis og hindbær og pisk flødeskummen færdig.
Tag den første bund. Mas 6 flødeboller på bunden og fordel 1/4 af hindbærskummet ovenpå.
>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<
Tag den næste lagkagebund. Kom de sidste 6 flødeboller på. Tag 1/4 af hindbærskummet ovenpå. Kom sidste lagkagebund på og fordel hindbærskummet på top og sider.
Lad gerne stå på køl et par timer inden servering. Den bliver kun bedre.
Pynt & server
Find også opskrift på // Flødebollelagkage // Toffifee cheesecake // Black magic chokoladekage // Flødebolle brownie // Regnbuelagkage // Kanelsneglekage // Eller sjove kajboller //
Jeg skal helt sikker lave denne til min fødselsdag i weekenden – kan den laves dagen i forvejen??
Forfatter
Sagtens 🙂
Så nem og lækker en kage…. Jeg har “kun” lavet den to gange, og den har fået den videste ros begge gange…
Forfatter
Det er jeg så glad for at høre 🙂
Mega lækker lagkage, der altid falder i min families smag👍🏻
Forfatter
Dejligt at høre 🙂
Ville den kunne stå natten over i køleskabet tror du?
Forfatter
Ja da 🙂