Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at jeg første gang klaskede et pull-apart pizza brød sammen. Jeg var blot kommet helt fra at dele det med jer og shame on me, for det smager dæleme skide godt og så skal man ikke holde opskriften for sig selv. Vi bruger pizza brødet som tilbehør til aftensmaden. Til blot at nipse af med et glas vin og hvad vi ellers nu kan finde på.
Har du forresten set, at du kan følge mig på Pinterest? Lige HER. Her finder jeg også selv super meget inspiration til brød og kager og alt muligt andet. Er i ikke til den slags, så er jeg altså også både at finde på Facebook og Instagram.
Opskrift på pull-apart pizza brød
Pull-apart pizza brød
25 gram gær
1 dl lunken mælk
50 gram blødt smør
1 tsk. rørsukker
1 tsk. salt
2 æg
Cirka 6 dl hvedemel
1 æg til pensling
Pizza miks
100 gram smør
100 gram parmesan
2 tsk oregano
1 tsk salt
3 tsk hvidløgspulver
100 gram pepperoni (skåret i kvarte)
1 mozzarella bøf (125 gram)
Pynt
Drys en smule hakket frisk oregano på toppen inden servering
>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<
Rør gæren ud i det lune mælk. Husk at mælken ikke må være for varm, da den så kan dræbe gæren. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt igennem.
Lad hæve en god time. Imens kan du mikse pizzafyldet sammen.
Smelt smørret og kom alle ingredienserne i. Miks godt sammen.
Del dejen i cirka 22 stykker og kom dem i skålen med pizza smøret. Vend sammen. Alternativt kan du dyppe hvert stykke dej i.
Sæt dej stykkerne en efter en i en brød fad eller en lille springform.
Lad efterhæve cirka 20-30 minutter.
Bag ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15 minutter.
Find også opskrift på // Hvidløgsflutes // Hvidløgsknuder // Møllehjul af ostebomber // Hvidløgssnegle // Spinatboller // Grove spinatboller med hytteost // Rødbedeboller // Spinatboller med skinke & ost // Broccoliboller // Møllehjul med spinat //