HJEMMELAVET JORDBÆR- og HYLDEBLOMSTSAFT
De sidste mange år har jeg lavet hjemmelavet hyldeblomstsaft – en efter min mening, fantastisk drik. I år har jeg udvidet med hyldeblomstchampagne, som jeg kun på det kraftigste kan anbefale, at få prøvet af. Men ikke alle ungerne deler min begejstring for ren hyldeblomstsaft, så i denne ombæring har jeg tilsat jordbær og det var altså et hit. Jeg har skruet ned for sukkeret i forhold til min hyldeblomstsaft opskrift, men jeg tænker egentligt sagtens, at der kan skrues mere ned. Jordbærrene søder smagen en del.
Det færdige resultat – jordbær- & hyldeblomstsaftevand, som nu står på bunden af fryseren – klar til at tage op som vi skal bruge det.
Find også opskrift på //Hjemmelavet Mokai // Syrensaft // Rabarbersaft // Rabarber crumble // Hindbærdrøm // Spinatboller // Verdens bedste hvidløgsbrød med ost //