En ret impulsiv beslutning – Nanna Pretzmann
Muffins med æble/kanel fyld og flødeskum

En ret impulsiv beslutning

Indlægget er sponsoreret

P6190464

På tirsdag rejser vi jo, som jeg har nævnt efterhånden et par gange, til Grækenland. Jeg glæder mig overordentlig meget – især nu hvor sommeren vejret ikke helt viser sig fra sin allerpæneste side. Det er også ok og kan da være ganske hyggeligt med regnvejr, men mine D vitamin depoter skriger altså efter at blive tanket op. Nuvel men D-depoter var egentlig ikke det der var på programmet i dag. Det var en lille beslutning vi tog den anden dag.

Vi skal flyve fra Kastrup, når vi stryger mod Grækenland og det har hele tiden været planen, at vi smutter en dag før til KBH. Både fordi det ikke bliver så frygtelig stresset med en masse kørsel samme dag, men også fordi jeg har lidt møder omkring bloggen, som passer perfekt lige at få holdt inden afgang. Nu har vi så i vores ferie iver bestemt, at tage en dag tidligere afsted og lave en lille tur til De Danske Sydhavskyster ud af de. Nærmere bestemt tager vi forbi Lolland og allermest kender jeg vist Lolland for den der Nakskov serie TV2 viste. Sandt skal være, at jeg aldrig har været og derfor intet aner om øen. Men Knuthenborg ligger der og det har vi længe gerne ville se og hvorfor ikke nu, hvor vi alligevel kører næsten lige forbi. Det er jo også for dårligt, at vi ikke har set Nordeuropas største safaripark, som i øvrigt også indeholder en kæmpe legeplads, som jeg tænker ungerne vil elske.

Pigerne var ret vilde med sejlturen til Norge, så vi ovevejer om vi ikke skal springe på færgen fra Langeland til Lolland. Så slipper vi også for en eventuel kø på motorvejen. Manden min er lidt til alt det er historie halløj, så vi satser også på at nå at besøge Danmarks borgcenter i Vordingborg også. Det er blandt andet der man finder Gåsetårnet, som er Nordens bedst bevarede middelaldertårn. Og selvom jeg ikke er den store ruin nørd, så synes jeg nu alligevel sådanne besøg plejer at være ganske hyggelige. Især, hvis der er gode fortællere, så fantasien kan få frit spil til at forestille sig en helt anden tid og måde at leve på.

Måske snupper vi bare broen og kører til borgcentret og efterfølgende Knuthenborg. Det giver vist egentlig bedst mening, når vi efterfølgende også har en overnatning på Lolland. Som i kan hører så har vi ikke et helt fastlagt program og det er jo også sådan vi bedst kan li’ det.

gåsetårnet

Lige en FYI, hvis andre overvejer svipturer her i ferien, så kan jeg se at der inde på De Danske Sydhavskysters hjemmeside ligger diverse rabatkuponer til både Knuthenborg & Borgcentret, men altså også f.eks. BonBon land, hvor vi var sidste år og et tilbud på ophold i Lalandia, hvor vi vildt gerne vil hen også. I kan se det hele HER – blot klik ind under selve oplevelserne, så finder i tilbuddet til de pågældende steder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffins med æble/kanel fyld og flødeskum