NannaPretzmann.dk
Fredagskagen: Snickerskage

Knækbrød uden gluten

knækbrød-uden-gluten knækbrød uden gluten

 

Jeg bliver ofte spurgt til opskrifter uden gluten. Jeg må indrømme, at det ikke er noget jeg har gjort mig specielt meget i. Altså at bage uden gluten. Men hermed har jeg altså givet mig i kast med det. Knækbrød uden gluten. De er sprøde, lækre og ungerne er vilde med det.

Opskrift på knækbrød uden gluten

2 dl havreklid

1 dl havregryn (uden gluten)

3 dl frø/kerner (f.eks. græskarkerner, hørfrø, 5-kornsblanding osv.)

2 tsk salt

1/2 dl olie

1/2 dl vand

1 æg

F.eks. sesam til drys

Tip: kom eventuelt Spirulina i og få grønt knækbrød sprængfyldt med protein, vitamin og mineraler. Kan købes HER. (Reklamelink)

 

Alle de tørre ingredienser mikses. Herefter tilsættes de våde og dejen røres sammen. Tag halvdelen af dejen på midten af et stykke bagepapir. Kom et stykke bagepapir ovenpå og rul herefter knækbrøddet ganske tyndt ud med en kagerulle. Det er meget let imellem de to stykker bagepapir.

Brug herefter en kniv eller pizzaskære til at dele i passende størrelser. Det er ret vigtigt inden det kommer i ovnen.

 

Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15 minutter til gyldenbrune.

knækbrød-uden-gluten

Find også opskrift på // Kiks // Knækbrød // Squash boller // Spinat boller // One pot pasta – aftensmad på 10 min // Rødbedeboller // Spinat & rødebede vafler //

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: Snickerskage