Så er det ved at være sidste opskrift fra ungernes fødselsdag i denne omgang. Til tærter, salater og kagemand fik vi også en omgang lækre og luftige bamseboller. Selvfølgelig serveret med lækkert pålæg og tandsmør. Jeg er blevet svært glad for denne opskrift. Den er et sikkert hit hver gang, den mislykkes aldrig og så er den let at variere og bruger til alskens ting. Som f.eks. dette lækre møllehjul med mozzarella og pestofyld.
Opskrift på luftige og bløde bamseboller
Bamseboller er super simple at bage og kræver ingen særlige ingredienser. Det vigtigste er at du giver dejen god tid til at hæve, så gæren aktiveres og du får det luftige og bløde resultat. Når det kommer til mel er det altid vigtigt at huske på – hellere for lidt end for meget, da for meget mel giver et tungt brød. Det gør ikke noget at en dej klistre lidt, når du ruller bollerne. Kom blot lidt mel på fingrene.
Hvis du ønsker blanke boller kan du pensle med æg, men ønsker du det matte look, så kan du blot bruge mælk.
Er du på udkig efter andre gode opskrifter til fødselsdagsfejringen, så er det tusindben af pølsehorn altid en sikker vinder, ligesom pølsehorn med cheddar også plejer at gå rent hjem. Til dessert vil jeg anbefale dig at kigge efter flødebollekagen. Den plejer at tage kegler hos både store og små.
Er du mere til is? Så finder du både opskrift på Daim islagkage og is med m&m’s. Begge helt ideele til en børnefødselsdag, men også en sikker vinder hos det mere voksne publikum.
Er du på udkig efter inspiration til aftensmad? Så led ej længere. Det finder du heldigvis også masser af inspiration til her hos NannaPretzmann.dk.
Find også opskrift på // Grove spinatboller med hytteost // Møllehjul // Rustikke stykker // Rødbedeboller // Squashboller // Hindbærdrøm // Pizzamuffins // Eller alle opskrifter HER
Kan man lave dagen dagen før og lade hæve i køleskabet?
Forfatter
Ja, bare brug mindre gær 🙂