NannaPretzmann.dk
Ny dag, nyt overskud

Fredagskagen: små bounty tærter

bounty-tærter bounty-kage

reklame

Så er det blevet fredag og tid til fredagskagen. I denne omgang har jeg forkælet x’en, som er svært begejstret for kokos. Derfor har jeg lavet små tærter med kokosfyld, som smager af Bounty. Med mørk chokolade på toppen, serveret med jordbær, sidder den lige i skabet til Bounty fans.

Opskrift på jordbærtærte

6 personer

Mørdej:
4-5 dl hvedemel
100 gram smør
1 dl flormelis
1 æg

Indholdet af en 1/2 vaniljestang (eller vaniljesukker)

 

Bounty fyld:

1 dåse kondenseret mælk

250 gram kokosmel

Indholdet fra en 1/2 vaniljestang (eller vaniljesukker)

1/4 tsk salt

 

Pynt:

200 gram chokolade

Bær, f.eks. jordbær

Evt. kokosflager

 

6 små tærteforme eller 1 stor med diamenter på 24-25 cm.

Step 1: mørdejen
Smulder smørret i hvedemelet indtil det er uden klumper. Tilsæt flormelis med det sorte indhold fra vaniljestang samt æg og saml dejen. Rul til en kugle og stil på køl i minimum en halv time. Jo køligere dejen er, jo lettere er den at rulle ud.

 

Step 2: Lav tærter

Del dejen i 6 stykker, rul ud og fordel på tærteformene. Bag ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15 minutter. Lad køle.

 

>> Følg også med på Instagram <<

tempimageforsave

Step 3: lav fyld

Bland kokosmel, kondenseret mælk, indhold fra vaniljestang og salt sammen. Miks godt. Kom i de afkølede tærteforme.

 

Step 4: pynt

Smelt chokoladen over vandbad og fordel på de små tærter. Serveret med bær og eventuelt kokosflager på toppen.

tempimageforsave

Find også opskrift på // Toffifee cheesecake // Hindbærdrøm // Spinat boller // Knækbrød // Rødbede boller // Bounty cheesecake // Daim islagkage // Kanelsneglekage // Møllehjul med mozzarella pesto fyld //

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny dag, nyt overskud